Guide: Så hittar du balansen i livet

Ibland kan nog balans i livet kännas som en ouppnåelig utopi. Eller går det att jonglera karriärens högt satta mål, vardagens måsten och en inspirerande fritid med vänner och familj?
Självklart. Här är guiden som får dig att må bättre och stressbromsa i tid.

Antalet sjukskrivna för stress och utmattningssyndrom har ökat dramatiskt de senaste 5-10 åren. Men det finns en rad saker du kan göra för att slippa bli en av dem.

Klicka på bilderna nedan och lär dig hantera vardagens stress och behåll både fokus på jobbet, familjen, vännerna – och dig själv.

FAKTA
Visste du att?
Hjärnan påverkas av långvarig stress. När allt går bra är det lätt att missa varningssignalerna. Därför har Skandia tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring. Skandia har en lång historia av att arbeta förebyggande, och vet att det ger resultat. Det är självklart omöjligt att helt undvika sjukdom, men Skandias kunders erfarenhet är att sjuktalen kan halveras med förebyggande insatser.

Åtta av tio personer som kontaktar Skandias hälsosluss gör det i förebyggande syfte. Det ger möjlighet att fånga upp problemen i tid och förhindra sjukskrivningar.

Så fungerar Skandias hälsoförsäkring

Annons

Detta innehåll är framtaget av vår partner. Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Omni-redaktionens åsikter.